Over N.O.M.

Onze visie
Bij Nunspeetse Onroerend Goed Maatschappij (N.O.M.) B.V. houden wij ons bezig met vastgoed in de breedste zin van het woord. Wij beleggen, beheren en ontwikkelen. Sinds 2015 werken wij vanuit het historisch hart van Nunspeet, Het Oude Gemeentehuis. Het Oude Gemeentehuis staat symbool voor onze identiteit. Wat wij doen, doen we goed en vanuit passie. Wij geloven namelijk dat wanneer je vanuit passie werkt, je creativiteit het beste naar voren komt. Daarom ook: ‘Creatief in Vastgoed’.

Om datgene wat we doen, goed te kunnen doen, liggen al onze objecten op korte afstand. Zo houden we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Het gebied tussen Amersfoort en Zwolle, Apeldoorn en Emmeloord, is dan ook ons werkgebied.

Team en mensen
Werken vanuit passie zit in ons DNA. Wij werken met een enthousiast en zeer gedreven team, uitsluitend gedreven door passie. Samen met dit team proberen we in iedere situatie een passende, creatieve oplossing te zoeken, waarbij wij altijd op zoek gaan naar de win-win situatie. Ieder teamlid biedt vanuit zijn of haar eigen passie een toegevoegde waarde voor het geheel.

Bedrijven en Labels
Al onze activiteiten worden centraal vanuit het Oude Gemeentehuis aangestuurd. Wij werken met diverse labels en bedrijven.

Onder N.O.M. B.V. vallen N.O.M. II Participatie B.V. En N.O.M. III Beleggingen B.V.

Met N.O.M. II Participatie B.V. worden projecten ontwikkeld in samenwerking met derden. Een mooi voorbeeld hiervan is de deelname in De Wapenveldse Wetering B.V., een combinatie tussen Prins Projecten en N.O.M. II Participatie voor de ontwikkeling van een woonwijk in Wapenveld. N.O.M. III Beleggingen heeft uitsluitend panden voor de belegging met lange termijn visie.

Daarnaast worden vanuit het Oude Gemeentehuis ook de volgende labels en bedrijven aangestuurd:
– Harry Frens Vastgoed B.V.
– Landgoed De Grote Bunte B.V.
– Willem de Zwijger Vastgoed B.V.
– Schootbrugge Holding B.V.
– DHOG B.V.
– HR Vastgoed
– etc. etc.

Bij alle labels en bedrijven staan we voor hetzelfde, namelijk: Wat wij doen, doen we goed en vanuit passie.

In contact komen?
Bent u op zoek naar, of heeft u een woning, bedrijfspand of een totaalontwikkeling? Of gewoon kennismaken? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:
verhuur@nombv.nl
0341-232543

Met vriendelijke groet, 

Harry Frens & Team

Projecten van N.O.M.