Onze Werkwijze

Werkwijze

Meerwaarde
Centraal staat bij ons het woord ‘meerwaarde’. Vanuit onze passie en creativiteit beoordelen we ieder project op de mate waarin wij meerwaarde kunnen toevoegen. Onze meerwaarde zit hem in onze kwaliteit en creativiteit. Daar waar een ander stopt, wordt het voor ons interessant. Een specifieke passie hebben wij voor objecten met een historische waarde. Wij vinden het belangrijk dat deze objecten, met hun eigen karakteristieke kenmerken behouden blijven voor de toekomst. Zo hebben we de Oude Pastorie en Het Oude Gemeentehuis aan de Laan in Nunspeet weer in ere hersteld.

Beleggingen
Een voorbeeld aan de andere kant van het spectrum is Z-Office in Zwolle. Z-Office in Zwolle is van binnen volledig gerestaureerd en gereed gemaakt voor verhuur. Er zijn ruim 100 kantoorunits verhuurd aan ongeveer 70 verschillende huurders. Door het pand op te delen in units, kunnen we beginnende ondernemers een passende, maar ook een voordelige plek bieden. Weer een ander voorbeeld zijn de bedrijfshallen in Harderwijk, waar wij 9 hallen verhuren, met in totaal een grootte van ca. 25.000m2 op een totaal perceeloppervlakte van ca. 40.000m2.

Ontwikkeling
Naast de verhuurde objecten, houden wij ons op een groot aantal locaties bezig met het ontwikkelen van woningen en appartementen. Dit doen we op zowel grote- als kleine schaal. Al deze ontwikkelingen passen wij op díe manier in de omgeving in, dat deze het meest passend is. We houden hierbij vaak rekening met sociale huur of koop, zodat we een maatschappelijke bijdrage – lees: waarde toevoegen-.

Meerwaarde voor de omgeving
Bij alles wat wij doen, vinden we het belangrijk om waarde toe te voegen aan de omgeving en de maatschappij. We kijken hoe we rekening kunnen houden met de landschappelijke- en ruimtelijke inpassing en we stemmen daar onze projecten op af.
We participeren tijdig met de buurt zodat zij op de hoogte zijn van de plannen. Het lukt niet altijd om iedereen 100% tevreden te houden, maar onze processen zitten goed in elkaar.

We visualeren hoe een ontwikkeling eruit komt te zien en zorgen ervoor dat aan alles is gedacht, open communicatie is hierin key.

Een kijkje
achter de schermen